16 oktober 2024
19:30-21:30 | De Meenthe Steenwijk

Hanneke Poot – van der Windt – Training Sensomotorische ontwikkeling van kinderen

Hanneke Poot – van der Windt is al vanaf het begin bij Samen voor Ryan betrokken. Afgelopen jaar gaf ze bij Samen voor Ryan één training en een cursus van twee avonden. De belangstelling hiervoor was zo groot, dat we cursussen moesten bijboeken. Inmiddels hebben al 80 professionals in Steenwijkerland een training of cursus van Hanneke Poot – van der Windt bijgewoond.

Ook de training wordt nogmaals aangeboden. In deze training neemt Hanneke je mee in de ontwikkeling van kinderen.

Ze legt uit hoe baby’s, peuters en kleuters de wereld ervaren en leert je te kijken vanuit hun perspectief. Wat zien, horen en voelen zij en wat hebben zij nodig om stappen te maken in hun ontwikkeling?

En: wat zijn valkuilen in het handelen van volwassenen, zeker in het drukke bestaan in de huidige samenleving? Een onderwerp wat alle aandacht verdient, want er is een grote achterstand in de ontwikkeling van beweging bij kinderen, zeker na de corona-tijd. En dat heeft gevolgen voor hun leren.

De informatie in de training sluit aan op de informatie in de cursus, en is daar eigenlijk een voorbereiding op. Mocht je de cursus al gevolgd hebben, maar de training nog niet, volg dan zeker ook deze training voor het complete pakket. Je kunt de training ook los volgen.

Je kunt meer informatie vinden van haar werk op: www.sirenevoorkinderen.nl