25 september 2024
19:00-21:00 | Steenwijkerland (exacte locatie volgt)

Introductieavond Samen voor Ryan

Ben je (sinds kort, of al wat langer) in Steenwijkerland werkzaam binnen onderwijs, opvang, GGD, gemeente of sociaal werk? Weet je dan dat jouw organisatie onderdeel is van een unieke samenwerking tussen al deze organisaties? 

Samen Al een aantal jaar werken onderwijs, opvang, GGD, gemeente en sociaal werk in onze gemeente op bepaalde thema’s samen. Door SAMEN te werken, ontstaan meer kansen en mogelijkheden voor kinderen en kunnen we meer voor ze betekenen.

Voor Ryan en alle andere kinderen in Steenwijkerland! Onze ambitie is dat hier meer kinderen met meer vaardigheden van school komen, zodat zij als volwassene beter in staat zijn om deel te nemen aan de samenleving en zelfstandig hun leven te leiden.

Jouw Organisatie Ook jouw organisatie is onderdeel van deze mooie samenwerking. Je hebt vast wel eens een collega gehoord over een cursus of evenement van Samen voor Ryan.

Ben je nieuwsgierig naar wat we samen doen, en welke rol en kansen hierin voor jou en jouw organisatie zijn weggelegd?

We nodigen je van harte uit voor onze introductieavond! We nemen je daar graag mee in de geschiedenis, projecten, ambitie en het gedachtengoed van Samen voor Ryan.

Heel graag tot dan!

Woensdag 25 september- locatie volgt (Steenwijkerland)

18.45 uur: inloop

19.00 uur: start

21.00 uur: einde

MELD JE HIER AAN VOOR DE BIJEENKOMST

 

Heb je vragen neem gerust contact op met Petra Bleijenburg via: petra@samenvoorryan.nl