26 januari 2023
15:00-20:00 | De Meenthe Steenwijk

Zeepkistbijeenkomst Toekomst Samen voor Ryan

In 2018 begon het project Samen voor Ryan, na een tweedaagse waarin alle organisaties die iets met de ontwikkeling van kinderen te maken hadden samen kwamen en in pitches aan elkaar presenteerden waar in Steenwijkerland nog iets nodig was. De inzet was de focus op samenwerking tussen organisaties en aandacht voor verschillende thema’s rondom de ontwikkeling van kinderen.

KERN VAN SAMEN VOOR RYAN
Drie kernelementen: waardevolle kennis, vertalen naar de praktijk, samen leren en ontwikkelen. Samen voor het kind Ryan dus.

Daar zijn deze projecten uit voortgekomen:
* De Steenwijkerlandse Academie
* De Eerste 2000 Dagen
* Anderstalige kinderen
* Levensvaardigheden
* Vroegsignalering
* Wis (Wereldwijs in Steenwijkerland)

Na vier jaar hebben we veel bereikt. En is het de intentie om door te gaan in het nieuwe schooljaar. Daarvoor willen we weer gaan pitchen. Welke onderwerpen vragen nu de aandacht?

OPNIEUW KIJKEN
Op donderdagmiddag 26 januari vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur kun jij of andere mensen van jouw organisatie in drie minuten vertellen wat er nodig is voor de ontwikkeling van kinderen in jouw soort organisatie, in de samenwerking met andere organisaties.

FORMAT VAN DE PITCH
Wie mag pitchen? Vooral de mensen van de werkvloer. Vier jaar geleden waren het bestuurders en leidinggevenden. Die zullen nu ook aanwezig zijn. Samen voor Ryan gaat over samen, dus zowel beleid als wat er speelt in de dagelijkse praktijk.

OVERZICHT OVER WAT ER NODIG IS
Na het feestje van alle pitches geeft iedere deelnemer aan wat hij/zij ook belangrijk vindt, kunnen er opmerkingen en aanvullingen bij gegeven worden of waar nog vragen zijn. Op die manier creƫeren we overzicht over wat er speelt.

OPZET VAN DE MIDDAG EN AVOND
In de middag worden de pitches gehouden. We stellen vragen en kijken naar mogelijkheden. We eten samen en ontmoeten elkaar.

PROCEDURE
We gaan aan de hand van wat er op de middag en avond besproken is feedback ophalen uit het werkveld. Aan de hand daarvan maken wij een opzet voor de projectgroepen voor de komende jaren.

AANMELDEN
Als je wilt pitchen of wilt komen meld je dan aan voor 20 januari 2023.

meld je hier aan voor de bijeenkomst

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met Petra Bleijenburg via info@samenvoorryan.nl