Nieuws | 10 februari

Nieuwe adviseur anderstalige kinderen: Hadewych Verkuyl

Even voorstellen…

Ik ben Hadewych Verkuyl en per 1 februari ben ik begonnen als adviseur Anderstalige kinderen bij Samen voor Ryan. Ik werk 2 dagen, nl. de woensdag en donderdag.

Mijn missie:

Als adviseur wil ik graag een brug slaan tussen de theorie en de praktijk. Met veel ervaring in het werken met (anderstalige) kinderen weet ik hoe druk je dagen gevuld zijn en dat het soms lastig is je vakliteratuur bij te houden of je te verdiepen in een bepaalde problematiek die een leerling/kind, een situatie of ontwikkeling met zich meebrengt. Je zou wel willen, maar het komt er niet van. Graag hoor ik daarom van jullie, deelnemers binnen het project Samen voor Ryan, waar je tegen aan loopt bij het werken met anderstalige kinderen. Heb je een vraag, een probleem of advies nodig? Neem dan contact met me op. Ik help je graag met het aandragen van het theoretische en praktische kader om dingen op te lossen of te verbeteren!

Mijn achtergrond en expertise:

Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in talen en taalonderwijs. Mijn expertise ligt op het gebied van het leren van een andere taal, meertaligheid en interculturele communicatie. Ik ben docent Interculturele Communicatie. In 2022 heb ik een aantal modules van de master Nieuwkomersonderwijs, NT2 en culturele diversiteit gevolgd. Daarnaast ben ik leerkracht basisonderwijs, docent Engels en NT2.

Op dit moment werk ik, naast mijn werk als adviseur, als NT2 docent met leerlingen in de leeftijd van 12-18 jaar, vaak gevlucht uit hun land. Naast Nederlands spreek ik ook vloeiend Engels en Italiaans.

Kennismakingsronde:

Ik kom graag met jullie kennis maken. Hiervoor neem ik t.z.t. contact op! Wil je graag op korte termijn advies, neem dan contact met me op, dan maak ik tijd voor je vrij.

Contact:

Hadewych.Verkuyl@stichtingopkop.nl, telefoon: 06-19920336

Graag alleen bellen op mijn werkdagen, woensdag en donderdag. Stuur op andere dagen bij dringende zaken een mailtje of een Whatsappje graag!

 

Wil je meer weten over het project? klik dan op de volgende button.

Anderstalige kinderen