Nieuws | 26 juni

Nieuwe leerkrachten Taalvoorziening

In de taalvoorziening voor 6-8 jarigen in Steenwijk is op 29 mei een nieuwe leerkracht gestart. Ze heet Jeanet Mulder. We zijn heel blij met haar! Leerkracht Hilde Peters geeft vanaf de start in april les aan de 8-12-jarige meertalige kinderen in Steenwijk. We vinden haar een topper!

Jeanet Mulder

Mijn naam is Jeanet Mulder. Ik ben 50 jaar en woon samen met mijn man en 2 zonen in Zwolle. 

Sinds juni werk ik 1 dag in de week in de taalvoorziening in Steenwijkerland. Daarnaast werk ik 3 dagen in de week in een brugklas in Ermelo.

Ik ben graag in verbinding en geniet ervan als ik kinderen zie groeien en daarin van betekenis kan zijn. Ik denk dat ik deze 3 eigenschappen goed kan inzetten in de taalvoorziening.  

In mijn vrije tijd vind je mij in de tuin of ben ik aan het sporten. 

Hilde Peters

Nu ik een paar maanden lesgeef in de taalvoorziening kan ik terugblikken op een mooie periode. De mix van verschillende culturen en talen in één klas en de missie om samen met taal bezig te zijn, vind ik erg leuk en uitdagend. 

Na mijn opleiding in het onderwijs heb ik de kunstacademie gedaan. Al een tijdje wilde ik dat combineren. In de taalvoorziening komt het samen. Het (thematisch) leren, de verbinding met en tussen de leerlingen en onmisbaar: de creativiteit. De taalvoorziening is voor de leerlingen van meerwaarde, maar voor mij zeker ook.