Nieuws | 24 juni

Nieuws van de WIS-club

Jongens, wat hebben wij een geweldig jaar beleefd met de WIS-club. In de eerdere nieuwsbrieven hebben jullie kunnen lezen over de activiteiten die we al hebben beleefd en wat we allemaal hebben geleerd.  

Wat hebben wij enorm genoten van alle jongeren en hun betrokkenheid. Dank ook aan alle netwerkcontacten die ons hebben ondersteund tijdens de activiteiten het afgelopen jaar. Ilse Hagedoorn, Filip Mooiweer, Jennie vd Linde, Brittany Scholte en Chelsea vd Beek. 

Op 16 juli bespreken we de invulling van de thema’s voor het volgende seizoen!

AFSLUITING 2023/2024

Op 1 en 22 juni hebben we dit seizoen super tof afgesloten! Op 1 juni waren we in ’t Hoogthij in Steenwijkerwold. We leerden over G-krachten, ontwerpen en veiligheid. De jongeren hebben hun eigen achtbaan mogen ontwerpen en alle kinderen kregen een pakket mee om thuis verder mee te knutselen. 

Op 22 juni hebben we de achtbanen zelf kunnen testen in Slagharen.

We kregen hier een rondleiding van de technische dienst en hebben een kijkje achter de schermen mogen nemen. Hier leerden we over de besturing en veiligheid rondom een achtbaan. 

Bekijk hieronder onze aftermovies, en volg onze social media als je niks wilt missen!

THEMA’S 2024/2025

We kijken uit naar het nieuwe seizoen om avonturen te beleven en te ontdekken met de jongeren. Voor nu eerst de zomerstop. Wij wensen jullie allemaal een fijne zomer toe met veel zon. 

Manon en Jaimy Lee 

WIS-CLUB IN DE MEDIA

WIS-CLUB IN DE KOP

We mochten over onszelf vertellen in een redactioneel stuk van De Kop.

Naar het artikel

 

MIS NIETS VAN DE WIS-CLUB!

Op onze social media vind je regelmatig updates (ook onze after movies!)

Naar onze Instagram