Nieuws | 12 mei

Nieuws van de WIS-club

In maart hebben de tieners van de WIS-club veel geleerd over waterglijbanen en veiligheid in het zwembad. Een rondleiding onder het zwembad (!) en een survival (met ouders) konden niet ontbreken. Op 1 en 22 juni staat het thema Achtbanen en besturing op de agenda.  

ACTIVITEITEN

Waterglijbanen en veiligheid 

Op 9 maart verwelkomde directeur Onno Kloosterboer ons in de Waterwyck te Steenwijk. Hij vertelde uitgebreid hoe glijbanen worden getest op veiligheid. We kregen een uniek kijkje onder het zwembad, waar hij ons uitlegde hoe verschillende machines het water schoon houden. Natuurlijk hebben we ook de glijbaan getest! 
 
Op 23 maart bezochten we zwembad Vollenhove, waar we samen met enkele ouders een hele leuke training survival in het water kregen. Met diverse opdrachten gericht op veiligheid in het water, zoals elkaar redden met behulp van een boei. Beide bijeenkomsten waren heel geslaagd en leerzaam. Onze dank gaat uit naar de Waterwyck en Zwembad Vollenhove!

Achtbanen en Besturing

Op 1 en 22 juni staat het thema ‘Achtbanen en besturing’ op de agenda. Manon en Jaimy Lee zijn nog druk bezig met de organisatie. Eén ding is zeker: we gaan absoluut een ritje maken in de achtbaan!

Meld je hier aan

WIS-CLUB IN DE MEDIA

WIS-CLUB IN DE KOP

We mochten over onszelf vertellen in een redactioneel stuk van De Kop.

Naar het artikel

 

MIS NIETS VAN DE WIS-CLUB!

Op onze social media vind je regelmatig updates (ook onze after movies!)

Naar onze Instagram