Nieuws | 27 maart

Reader Anderstalige kinderen

De projectgroep Anderstalige kinderen heeft een reader gemaakt. De reader geeft je inzicht in de ontwikkeling van anderstalige kinderen van 0-18 jaar. Het welbevinden van anderstalige kinderen en hun meertalige ontwikkeling staan centraal.

Bij het werken met anderstalige kinderen spelen verschillende culturele achtergronden, ervaringen, leefsituaties, taalvaardigheden en verschillende fases van ontwikkeling. De reader bespreekt praktische handvatten die je kunnen helpen met een optimale aanpak voor elk anderstalig kind.

 

Bij deze reader worden op dit moment drie korte filmpjes gemaakt. Ben je nieuwsgierig naar de reader? Deze kun je als pdf downloaden van 1SD in de groep Anderstalige kinderen.

Ga naar het platform naar de groep anderstalige kinderen

Ook hebben we de reader in gedrukte versie, voor in de map. Eind april kunt u deze reader, samen met nog wat andere artikelen voor in de map, in uw brievenbus verwachten. Mocht u de gedrukte reader eerder in uw bezit willen hebben, laat ons dit dan weten (nicole@fanchamps.nl). Heeft u nog geen map in uw bezit, laat ons dit dan ook weten.

 

vrouw met hoofddoek tilt een peuter op

 

Wil je meer weten over het project? klik dan op de volgende button.

Anderstalige kinderen