Nieuws | 21 december

Samen voor Ryan gaat verder

Samen voor Ryan gaat verder, we willen blijven samenwerken voor de kinderen in Steenwijkerland en hun ouders. Voor hen creëren we een veilige en rijke omgeving, waarin zij zich goed kunnen ontwikkelen.

In 2018 begon het project Samen voor Ryan, na een tweedaagse waarin alle organisaties die iets met de ontwikkeling van kinderen te maken hadden samen kwamen en in pitches aan elkaar presenteerden waar in Steenwijkerland nog iets nodig was. De inzet was de focus op samenwerking tussen organisaties en aandacht voor verschillende thema’s rondom de ontwikkeling van kinderen. 

Na vier jaar hebben we veel bereikt. Nu willen we de toekomst van Samen voor Ryan vorm gaan geven, om samen te beslissen wat er nu nodig is voor de kinderen in Steenwijkerland. Om te horen wat wij samen nodig vinden organiseren we een zeepkistbijeenkomst op 26 januari 2023.

Na de zeepkistbijeenkomst zullen we vanuit de breed gedragen onderwerpen (in lijn met de gezamenlijke ambitie) een plan maken om in Steenwijkerland mee aan de slag te gaan daar waar Samen voor Ryan nodig is. Heb je een idee, of wil je meedenken. Lees dan meer over de zeepkistbijeenkomst en meldt je aan voor 20 januari 2023.

 

zeepkistbijeenkomst 26 januari