Nieuws | 1 maart

Update 1sociaaldomein

Sinds een jaar werken we vanuit Samen voor Ryan op het platform 1SociaalDomein. Na een jaar uitproberen gaan we een aantal dingen wijzigen in de groepen op het platform.

Het is geweldig dat jullie je allemaal hebben geregistreerd. Op het platform vind je verschillende activiteiten van Samen voor Ryan. Na een jaar van ontdekken en uitproberen gaan we een aantal dingen wijzigen in de groepen op het platform. Een soort voorjaarsschoonmaak. In dit bericht vertellen we over de wijzigingen.

De groepen waar vanuit het project de eerste 2000 dagen van een kind een scholing is georganiseerd worden samengevoegd naar 1 groep met de naam: Scholing eerste 2000 dagen 2021. Hier kan je al het materiaal vinden, of dit nu een video is over sensomotorische ontwikkeling of een podcast over de zwangerschap. Alle informatie vind je bij het tabblad documenten. Goed nieuws is dat als je jezelf op een van de andere groepen van het aanbod van 2021 had aanmeld, je vanzelf ook bij deze nieuwe groep zit. Je hoeft je dus niet opnieuw aan te melden.

Anderen kunnen ook lid worden van de groep Scholing Eerste 2000 dagen 2021 en op hun eigen moment het aanbod naar keuze bekijken.

In de nieuwe opzet is er 1 groep voor de projectteams van Samen voor Ryan. Dit is alleen voor de leden van de projectteams.