Gevraagd | 11 juni

Vacature Projectleider Eerste 2000 Dagen

Samen voor Ryan is een samenwerking van onderwijs, opvang, sociaal werk, gemeente en jeugdgezondheidszorg. Samen zetten we ons in voor kinderen in Steenwijkerland. Dat doen we vanuit het gedachtegoed Samen voor Ryan en middels interprofessioneel samenwerken in vier projecten: Eerste 2000 Dagen, Vaardigheden voor het Leven, Meertaligheid (bij Anderstalige Kinderen) en Steenwijkerlandse Academie.

PER 1 AUGUSTUS 2024 ZOEKEN WIJ EEN:

PROJECTLEIDER
EERSTE 2000 DAGEN

8 – 12 UUR PER WEEK

DE OPDRACHT

Dit project richt zich op de belangrijke aandacht die nodig is voor de eerste levensfase van een kind, vanaf de conceptie tot ongeveer 4,5 jaar oud. Uit onderzoek blijkt dat deze periode essentieel is voor de verdere ontwikkeling van kinderen. Het project heeft een preventieve functie en richt zich op alle kinderen, niet alleen degenen die extra zorg nodig hebben.

Er zijn drie overkoepelende vragen voor dit project:

  • Hoe verloopt de harmonieuze en natuurlijke ontwikkeling van het kind volgens wetenschappelijke inzichten in de eerste 2000 dagen?
  • Hoe vertalen we onze kennis naar de praktijk?
  • Hoe organiseren we het delen en ontwikkelen van elkaars kennis en ervaring?

DE ROL

Als projectleider geef je leiding aan de projectgroep bestaande uit professionals uit het netwerk. Jullie ontwerpen plannen passend bij de vragen uit het werkveld en voeren deze uit. Hierin heb je een proactieve en uitvoerende rol. Je communiceert over de activiteiten naar verschillende betrokkenen.

WAT WE VRAGEN

  • Je kent het belang van aandacht voor de eerste 2000 dagen, en bent gedreven om hiermee aan de slag te gaan;
  • Je staat voor de gezamenlijke visie en het gedachtegoed van Samen voor Ryan;
  • Je stimuleert anderen om voorbij kaders van de eigen organisatie te kijken en samen te werken;
  • Je bent je bewust van het spanningsveld van samenwerken in een netwerk aan complexe vraagstukken, en ziet hier juist de uitdaging en mogelijkheden in;
  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en ervaring in het pedagogisch domein;
  • Je bent ondernemend, zelfstandig en creatief;
  • Een netwerk in Steenwijkerland hebben is een pré.

WAT WE BIEDEN

De kans om interprofessioneel samenwerken echt handen en voeten te geven. In een innovatief en sterk netwerk ben je een belangrijke spil. je werkt samen met je projectgroep en andere projectleiders in Samen voor Ryan. Je stemt regelmatig af met, en legt verantwoording af aan de opdrachtgever (Accrete). De looptijd van dit project is nog drie jaar. Elk jaar wordt de inzet van de projectleider geëvalueerd en mogelijk verlengd.

Salariëring vindt plaats in overleg. Detachering vanuit een bij Samen voor Ryan betrokken organisatie heeft de voorkeur.

SOLLICITEREN

Stuur je motivatie met cv uiterlijk woensdag 19 juni 2024 naar info@samenvoorryan.nl t.a.v. Gerieke van Til, o.v.v. ‘Sollicitatie Projectleider Eerste 2000 dagen’ in de onderwerpregel. Gesprekken vinden plaats in de week van 24 juni in Blokzijl.

VRAGEN

Neem voor meer informatie contact op met Gerieke van Til, directeur onderwijs en ontwikkeling bij Accrete via 06-16455861.