Gevraagd | 26 juni

#Hiring

De vacature voor projectleider eerste 2000 dagen is verlengd. Heb jij hart voor het jonge kind en houd je wel van een uitdaging? Als je daarnaast ook bekend bent of werkt in de regio Steenwijkerland- dan zoeken we jou!

De afgelopen vijf jaren werkten we samen met Bas als externe projectleider.
We zijn blij met zijn betrokkenheid en de inhoudelijke impuls die hij aan het project heeft gegeven. Hij woont echter niet om de hoek.

Juist in deze fase van het project is samenwerken en afstemmen in de regio steeds belangrijker, zodat het belang van de eerste 2000 dagen nog meer concreet wordt in de praktijk en voor de kinderen.

We zoeken daarom een projectleider uit de regio. Bij voorkeur iemand die werkzaam is/was bij (of bekend is binnen) een aangesloten organisatie.

Dus ben jij de leerkracht die een extra uitdaging zoekt, de verpleegkundige die graag verbindt, of degene die in de studententijd genoot van projecten op poten zetten?

En heb je de mogelijkheid een dag meer te werken of in overleg met je werkgever een deel van je taken over te dragen aan iemand anders? Dan zoeken we jou!

We hebben nog maar weinig reacties gekregen, de vacature is daarom verlengd. Stimuleer de ideale kandidaat om te reageren, of solliciteer zelf. Uiterlijk woensdag 10 juli …

Gerieke van Til
namens Accrete, bestuurlijk kartrekker De eerste 2000 Dagen