21 september 2023
19:00-21:00 | School B Steenwijk

Introductieavond Samen voor Ryan

Als nieuwe medewerker binnen één van de organisaties in Steenwijkerland ben je volop bezig om je jouw nieuwe werkplek eigen te maken. Wist je dat jouw organisatie onderdeel is van een unieke samenwerking tussen onderwijs, opvang, GGD, gemeente en sociaal werk?

Samen Sinds een aantal jaar werken organisaties in Steenwijkerland op een aantal thema’s in projecten samen. We geloven er in dat wij door deze samenwerking meer voor de kinderen in Steenwijkerland kunnen doen: want juist in het SAMEN zit de sleutel naar meer kansen en mogelijkheden voor kinderen.

Voor Ryan Niet alleen voor Ryan maar voor alle kinderen! Onze ambitie is dat meer kinderen in Steenwijkerland met meer vaardigheden van school komen, zodat zij als volwassene beter in staat zijn om zelfstandig hun leven te leiden en deel te nemen aan de samenleving.

Jouw Organisatie Ook jouw organisatie is onderdeel van deze mooie samenwerking, je hebt je collega’s vast wel eens iets horen vertellen over een training of masterclass van Samen voor Ryan. We vinden het belangrijk dat ook nieuwe medewerkers weten vanuit welke ambitie en gedachtengoed wij samenwerken in Steenwijkerland. We nodigen je dan ook uit voor een introductie avond over Samen voor Ryan.

Ben je niet nieuw, maar wel nieuwsgierig ook dan ben je van harte welkom!

Programma Van 19.00 (inloop 18.45 uur) tot 21.00 nemen wij jou mee in de projecten, onze ambitie en het gedachtengoed. We vertellen over de geschiedenis van Samen voor Ryan. We gaan samen verkennen welke rol jouw organisatie en welke rol jou er in het SAMEN is weggelegd.

Locatie: School B, Meester Zigher Ter Steghestraat 1, 8331 KG Steenwijk

 

MELD JE HIER AAN VOOR DE BIJEENKOMST

 

Heb je vragen neem gerust contact op met Petra Bleijenburg via: petra@samenvoorryan.nl