11 april 2023
19:00-21:00 | Basisschool 't PuzzelsTuk in Tuk

Introductieavond Samen voor Ryan

Als nieuwe medewerker binnen één van de organisaties in Steenwijkerland ben je volop bezig om je jouw nieuwe werkplek eigen te maken. Wist je dat jouw organisatie onderdeel is van een unieke samenwerking tussen onderwijs, opvang, GGD, gemeente en sociaal werk?

 

Samen

Sinds een aantal jaar werken organisaties in Steenwijkerland op een aantal thema’s in projecten samen. We geloven er in dat wij door deze samenwerking meer voor de kinderen in Steenwijkerland kunnen doen: want juist in het SAMEN zit de sleutel naar meer kansen en mogelijkheden voor kinderen.

 

Voor Ryan

Niet alleen voor Ryan maar voor alle kinderen! Onze ambitie is dat meer kinderen in Steenwijkerland met meer vaardigheden van school komen, zodat zij als volwassene beter in staat zijn om zelfstandig hun leven te leiden en deel te nemen aan de samenleving.

 

Jouw Organisatie

Ook jouw organisatie is onderdeel van deze mooie samenwerking, je hebt je collega’s vast wel eens iets horen vertellen over een training of masterclass van Samen voor Ryan. We vinden het belangrijk dat ook nieuwe medewerkers weten vanuit welke ambitie en gedachtengoed wij samenwerken in Steenwijkerland. We nodigen je dan ook uit voor een introductie avond over Samen voor Ryan.

Ben je niet nieuw, maar wel nieuwsgierig ook dan ben je van harte welkom!

 

Programma

Van 19.00 tot 21.00 nemen wij jou mee in de projecten, onze ambitie en het gedachtengoed. We vertellen over de geschiedenis van Samen voor Ryan. We gaan samen verkennen welke rol jouw organisatie en welke rol jou er in het SAMEN is weggelegd.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst

 

Heb je vragen neem gerust contact op met Petra Bleijenburg of Ingrid Pouw via: info@samenvoorryan.nl