16 november 2022
19:30-21:30 | de Meenthe

Netwerkbijeenkomst voor ouders/verzorgers Overgang PO – VO

Hoe kunnen wij als ouders/verzorgers onze kinderen ondersteunen in het levensvaardig(er) worden, zodat zij een succesvolle overgang kunnen maken van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs? Dr. Tim Post komt naar Steenwijkerland! Kom naar de netwerkbijeenkomst op 16 november. Speciaal voor ouders/ verzorgers!

 

Maar is nieuwsgierigheid niet al in elk kind aangeboren? Hoe stimuleer je nieuwsgierigheid in kinderen? En wat betekent zulk onderwijs voor ons als volwassenen, voor jou als ouder, voor de professionals? Hoe zet je nieuwsgierigheid in wanneer we het hebben over het verbeteren van de overgang tussen het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs?

Uit de onderzoeken van Tim Post blijkt dat ouders/verzorgers hier een belangrijke rol en bijdrage
in hebben. Graag bieden we ouders/verzorgers en professionals vanuit Samen voor Ryan dezelfde informatie aan om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. De professionals hebben op een ander moment een bijeenkomst met Tim Post. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar levensvaardigheden@samenvoorryan.nl

 

bekijk hier de flyer met het complete programma

 

Samen voor Ryan is een samenwerking van onderwijs, opvang, gemeente, sociaal werk en jeugdgezondheidszorg in Steenwijkerland. Samen zetten we ons in voor kinderen in Steenwijkerland.