Nieuws | 8 januari

De WIS-club is los met Jaimy Lee en Manon

 

Vanaf november zijn de vacatures binnen de WIS-club vervuld! Jaimy Lee van Bree en Manon Lemkes vormen het dynamische duo achter de WIS-club. Manon was al gestart in september. Jaimy Lee is via het Samen voor Ryan festival bij de WIS-club terecht gekomen.

Je zult Jaimy Lee en Manon vaak tegenkomen in Steenwijkerland! Samen gaan ze met de jeugd op ontdekkingstocht om antwoorden te vinden op de vragen die hen bezighouden. Deze zoektocht wordt vormgegeven door middel van boeiende workshops.

Manon is al meer dan 10 jaar yogadocent en begeleider voor kinderen en volwassenen. Daarnaast zet ze haar ervaringsdeskundigheid in ADHD, HSP en angsten in daar waar nodig is. Als begeleider is ze aanwezig bij de WIS-clubdagen en ondersteunt ze Jaimy Lee in haar rol als coördinator.

Jaimy Lee is een enthousiaste creatieveling. Als juf bij de praktijkklas van Accrete ondersteunt ze de kinderen in de ontwikkeling van praktische en sociale vaardigheden. Ze wordt erg blij als ze een bijdrage kan leveren aan de ontdekkingstocht van een kind en vind het dan ook erg leuk om onvergetelijke dagen te mogen organiseren voor de WIS-club.

Je kan de WIS-club ook volgen op Facebook en Instagram. Hier kan je ook de aftermovies bekijken!

Lees meer over de activiteiten in januari maart en juni van de WIS-club