Nieuws | 5 september

GRATIS naar theatervoorstelling kom op nou jongens!

We organiseren dit niet vanuit Samen voor Ryan maar het is wel een buitenkansje waar we jullie graag op attenderen.

Op woensdag 20 september 2023 kunnen begeleiders en ouders in Steenwijk GRATIS naar de humoristische theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’ (normaal €20). Het is een heerlijk avondje uit. En je krijgt handige tips. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/steenwijk.

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’.

Het is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren. Voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven).

De uitvoering in Steenwijk is op woensdag 20 september 2023 in theater De Meenthe, van 19.30 tot circa 20.45 uur. Aangeboden door de gemeente Steenwijkerland.

Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/steenwijk. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen.

 

bekijk hier de flyer