Nieuws | 15 november

Intensieve training in basisvertrouwen en relaties

DE EERSTE 2000 DAGEN Intensieve training in basisvertrouwen en relaties

Hoe bouwt een kind een band op met de moeder, de vader en anderen? Wat heeft een kind daarin nodig van de mensen om hem/haar heen, vanaf het allereerste begin? Hoe ontwikkelt een kind daardoor een stevige basis in zichzelf, waardoor het waardevolle relaties met anderen aan kan gaan?

Het thema van dit schooljaar rondom de ontwikkeling van het kind in de eerste 2000 dagen is basisvertrouwen en relaties.

Een groep van enthousiaste professionals verdiepen zich voor vijf dagen/dagdelen gedurende het jaar in het onderwerp, aan de hand van de kennis en ervaring van topexperts. Pauline Kuipers zal een eerste aantal colleges verzorgen, waarin ze vanuit haar ervaring van haar gehele carrière rondom dit thema zal delen en vertellen en vragen zal beantwoorden. Dit is de laatste keer dat ze dit zal doen, omdat ze met pensioen gaat.

De deelnemers aan deze groep zullen ervaringen uitwisselen en met elkaar leren en ontwikkelen hoe zij het onderwerp hechting en waardevolle relaties bij anderen bespreekbaar kunnen maken.

Ook deelnemen aan een enthousiaste groep? Een uitnodiging wordt binnenkort naar alle locaties verstuurd, neem contact op met je locatieleider voor meer informatie.

Paulien Kuipers heeft een hele carrière als kinder- en jeugdpsycholoog gewerkt, is directeur van Stichting Kinderleven geweest en is adviseur in de jeugdzorg.

Wil je meer weten over over de eerste 2000 dagen? klik dan op de volgende button.

DE EERSTE 2000 DAGEN VAN EEN KIND