Nieuws | 25 februari

Vervolgtraining IPS op structuur- en organisatieniveau

Interprofessioneel samenwerken vraagt wat van de medewerkers, maar ook van leidinggevenden en beleidsmakers. Want hoe kan je het interprofessioneel samenwerken faciliteren en stimuleren? 14 maart gaan we hier verder mee aan de slag in de training interprofessioneel samenwerken op structuur- en organisatieniveau. 

Terugblik op de bijeenkomst van november 

Met 35 directeuren, beleidsmedewerkers en teamleiders gingen we van start. We ontdekten hoe belangrijk het is om vanuit de systeemwereld naar de leefwereld te bewegen, hoe we ondanks onze verschillende rollen dezelfde uitdagingen ervaren, en dat samenwerking essentieel is bij complexe vraagstukken. Ook het belang van elkaar echt leren kennen en tijd nemen voor reflectie kwam sterk naar voren. 

Wat staat ons te wachten in maart? 

We hebben zin om 14 maart de draad weer op te pakken! Dit keer ontmoeten we elkaar in een nieuwe setting bij Fredeshiem in De Bult. Voortbouwend op de vorige bijeenkomst, gaan we dieper in op twee belangrijke thema’s: het bieden van ondersteuning aan professionals die over de grenzen van hun vakgebied heen samenwerken, en hoe je IPS een plek geeft binnen de cultuur en structuur van je organisatie. 

Aanmelden  

Heb je interesse om mee te doen maar was je er de vorige keer niet bij?  Dan ben je welkom. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar petra@samenvoorryan.nl.

Het is belangrijk dat je je inleest, omdat we verder gaan bij waar we gebleven waren. Alle deelnemers die er de vorige keer bij waren hebben een voorbereidende e-mail ontvangen. 

Datum: 14 maart 2024 van 16.00 tot 19.00 (met eten!)
Locatie: Fredeshiem, Eiderberg 2, 8346 KJ De Bult