Nieuws | 5 september

Welkom Manon als WIS-begeleider

Als WIS-begeleider is Manon Lemkes structureel aanwezig tijdens de WIS-clubs, een vast gezicht voor de tieners en enthousiaste ondersteuning voor de WIS-coördinator.

Een aantal jongeren zullen Manon al kennen van de yogalessen, die zij geeft op het primair en voortgezet onderwijs. Ze kent zowel Steenwijkerland als Samen voor Ryan goed. De vacature WIS-coördinator staat nog open. Heb je interesse of wil je er meer over weten, bekijk het nieuwsbericht over de vacature.

Manon stelt zichzelf kort voor:

 

Een tikkeltje zenuwachtig zat ik te wachten op de uitslag. En daar ging de telefoon. Lieke aan de lijn. Ze wilde het graag met aangaan. Ik mag mezelf WIS-begeleider noemen voor Samen voor Ryan! WIS staat voor het wereldwijs maken van de jeugd. En vooral in samenspraak met hun.  Een functie waarin ik dicht bij de jeugd mag staan en mag begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf met vragen als: “ wat is er mogelijk in de wereld”, “ “wat zou ik graag willen”?  “ wat vind ik leuk”?. 
Ik kijk ernaar uit om samen met de coördinator, de jeugd en het team van Samen voor Ryan een mooie samenwerking aan te gaan en vooral mooie momenten voor de jeugd neer te zetten waar ze met plezier en inspiratie op terug kunnen kijken.