Nieuws | 12 juni

WIS-Club sluit het schooljaar af in het klimbos

We willen de wereld van kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is verrijken binnen het project Wereldwijs In Steenwijkerland (WIS).

WIS-club organiseert in juni één zaterdagactiviteit om dit schooljaar af te ronden en om samen ideeën op te doen voor volgend jaar.

We starten de ochtend met door de jongeren eigen gebakken appeltaart (wat ze geleerd hebben op de vorige WIS-club). Om daarna te klimmen in het klimbos. We sluiten af met nieuwe plannen te maken voor het nieuwe jaar en een gezamenlijke lunch. De jongeren kunnen aangeven over welke beroep, organisatie of persoon ze volgend jaar graag meer zouden willen weten en leren.

Deze activiteit is alleen voor de jongeren die zich ook voor de eerste WIS-club aangemeld. Voor volgend schooljaar kunnen er weer jongeren aangemeld worden voor de WIS-club door te mailen naar levensvaardigheden@samenvoorryan.nl.

bekijk hier de flyer van de WISclub

Vanaf volgend schooljaar wordt de WIS-club onderdeel van het project Vaardigheden voor het Leven. Wil je deelnemen aan werkgroep, mail dan naar levensvaardigheden@samenvoorryan.nl. Of heb je interesse als coördinator WIS-club, kijk dan op www.samenvoorryan.nl.