17 april 2024
19:30-21:30 | Kindervilla, Oldemarkt

Anna Verwaal – De invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte in de praktijk van kinderdagopvang en basisschool

Over Anna Verwaal

Anna Verwaal heeft een leven aan ervaring rond het thema conceptie, geboorte en zwangerschap en de periode na de geboorte opgebouwd. Over de hele wereld heeft ze in verschillende rollen gewerkt en in diverse situaties ervaringen en kennis opgedaan. Onder andere als geboorteconsulente, verpleegkundige met moeder-kind-specialisatie en docent lactatiedeskundige en pre- perinatale periode.

Haar uitgebreide netwerk bestaat o.a. uit verschillende wetenschappelijke onderzoekers. Hun wetenschappelijk bevindingen en haar observaties bleken elkaar te bevestigen:

DE EERSTE PERIODE VAN HET LEVEN
HEEFT HEEL VEEL INVLOED OP HOE
IEMAND ZICH DAARNA ONTWIKKELT.

Om deze kennis en haar inzichten te delen geeft zij lezingen en workshops. Daarnaast helpt ze in haar online praktijk mensen met het verkrijgen van inzichten in hun eigen ontstaansgeschiedenis, en leert ze professionals hiermee te werken.

Deze training

Eerder heeft Anna Verwaal ook voor Samen voor Ryan een online cursus verzorgd. Deze training is daar een vervolg op. Ze gaat nu live in op wat je in de praktijk tegenkomt in het werken met jongere en oudere kinderen, en wat je dan kunt doen.

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je een formulier waarin je jouw vragen kunt indienen. Aan de hand van de input die ze van tevoren krijgt, kiest ze de vragen die het meest aansprekend zijn voor de groep. Deze zullen dan aan de orde komen tijdens de training.

Je kunt je aanmelden bij: bas@samenvoorryan.nl