17 april 2024
19:30-21:30 | Steenwijkerland (locatie volgt)

Anna Verwaal- De invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte in de praktijk van kinderdagopvang en basisschool

Anna Verwaal is geboorteconsulente, verpleegkundige met moeder-kind-specialisatie, docent lactatiedeskundige en pre- en perinatale periode, en was geboortefotograaf.

Ze heeft een leven aan ervaring rond het thema conceptie, geboorte en zwangerschap en de periode na de geboorte opgebouwd. Ze heeft over de gehele wereld in verschillende rollen gewerkt en in verschillende situaties ervaringen en kennis opgedaan. Ze heeft een uitgebreid netwerk waaronder verschillende wetenschappelijke onderzoekers. Hun wetenschappelijk bevindingen en haar observaties bleken elkaar te bevestigen: de eerste periode van het leven heeft heel veel invloed op hoe iemand zich daarna ontwikkelt.

Ze reist de wereld over om deze kennis en haar inzichten te delen via lezingen en workshops.

Ze heeft een online praktijk en helpt mensen met het verkrijgen van inzichten in hun eigen ontstaansgeschiedenis en leert professionals hiermee te werken.

Ze heeft voor Samen voor Ryan eerder twee maanden een online training verzorgd. Nu kan ze live ingaan op wat je hier nu van in de praktijk in het werken met jongere en oudere kinderen tegenkomt, en wat je daarin kunt doen.

Als je wilt deelnemen, lees dan de readers en/of bekijk de presentaties die ze bij de online training heeft gegeven.

Als je jezelf aanmeldt, krijg je een vragenformulier opgestuurd, waarin je jouw vragen kunt aangeven. Op basis daarvan zal Anna de avond voorbereiden, waarbij ze kiest voor die vragen die voor de grotere groep van belang zijn.

Je kunt meer informatie vinden over het werk van Anna Verwaal op: www.fromwombtoworld.com

Je kunt je aanmelden bij: bas@samenvoorryan.nl