3 februari 2024
09:30-13:00 | De Burght in Vollenhove

Baby- en peutermarkt Voor aanstaande en nieuwe ouders

Heb je een kinderwens, ben je in verwachting of sinds kort ouders geworden? Kom naar de Baby- en peutermarkt!

Samen voor Ryan organiseert op zaterdag 3 februari in De Burght in Vollenhove opnieuw een Baby- en peutermarkt voor nieuwe en aanstaande ouders. Met diverse stands, leuke kortingen en winacties, en veel informatie rondom zwangerschap, geboorte en de eerste levensfase van het kind.

Informatie

Stel deze dag al je vragen aan professionals van verschillende organisaties die klaarstaan om hun kennis met je te delen.

Vragen over het verloop van je zwangerschap of bevalling, en de gezondheid en ontwikkeling van je kind. Maar ook: hoe kies je een goede dagopvang, hoe bespaar je geld, en hoe leert je kind spreken en bewegen? Of: als de zwangerschap en geboorte niet zijn gelopen zoals je gewenst had, hoe verwerk je dat?

Aantrekkelijke aanbiedingen

Je kunt een draagdoek uitproberen en op deze dag met hoge korting kopen. Daarnaast is er tweedehands baby- en peuterkleding te koop voor een hele lage prijs: al vanaf 50 cent!

Leuke winacties

Doe deze dag mee met leuke acties en misschien win je wel een boek of een volle boodschappentas! (Uitdaging voor vaders!)

Voor de jongste bezoekers

Ook aan vermaak voor de jongste bezoekers is gedacht. Zo is er een grote ballenbak, schminken en supergrote blaasbellen met Joris, de ballonartiest/goochelaar.

Vrije inloop, de entree is gratis, en de koffie ook.