5 maart 2024 | 26 maart 2024
19:30-21:30 | Woldkasteel Tuk

Hanneke Poot – van der Windt Sensomotorische ontwikkeling van het jonge kind (vertaling naar de praktijk)

Hanneke Poot – van der Windt heeft zich verdiept in de sensomotorische ontwikkeling van jonge kinderen en geeft lezingen en trainingen, en heeft verschillende toegankelijke boekjes uitgegeven.

Cursus voor vertaling naar de praktijk. Dinsdag 5 maart en dinsdag 26 maart (deel 1 en 2) 19.30 – 21.30. Maximaal 16 mensen.

In onze tijd komen kinderen ernstig tekort in hun bewegingsontwikkeling en de ontwikkeling van de zintuigen. Terwijl dat juist de basis is voor een gezonde hersenontwikkeling en voor de ontwikkeling van de taal, omdat je de begrippen leert kennen door te ervaren. Een tekort aan (de juiste) beweging kan leiden tot een verminderd leervermogen.

Hanneke Poot – van der Windt heeft eerder een training verzorgd voor Samen voor Ryan, die hoog gewaardeerd werd.

In deze nieuwe lezing zal ze wederom een overzicht geven over de sensomotorische ontwikkeling van kinderen, met een verdieping en een aanvulling van recente ontwikkelingen. De lezing voor iedereen die belangstelling heeft.

In de twee cursusmomenten gaat ze in op hoe je deze kennis naar de praktijk kunt vertalen in een kinderdagopvang of met jonge kinderen in een basisschool. Let op: er is beperkt plek bij de cursus.

Je kunt meer informatie vinden van haar werk op: www.sirenevoorkinderen.nl

Je kunt je voor de lezing en de cursus aanmelden via bas@samenvoorryan.nl

Update: De cursus van Hanneke Poot zit vol. Je kan je nog wel aanmelden voor de lezing. Wil je toch erg graag de cursus volgen, geef dan kan je je aanmelden voor de cursus en dan kom je op een wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen organiseren we een nieuwe cursus.